Om TreCe

Vi älskar förvaring!

Den känslan driver oss hela tiden framåt och har gjort oss till experter på området. TreCe är sedan lång tid en av de ledande i Norden på förvaringslösningar till kontor- och offentlig miljö. Nyckeln till vår framgång är att vi lyssnar och känner av våra kunders behov. Som ett led i detta skapar vi optimala förvaringslösningar som verkligen fungerar. Lösningar med god design och funktion där hållbarhet och miljö är en naturlig del.

Miljö och hållbarhet är självklarheter för oss och är en del av vårt DNA. Eftersom vi ställer höga krav på oss själva avseende att minska vår miljömässiga och sociala påverkan ställer vi givetvis samma krav på våra samarbetspartners. Allt för att våra kunder ska kunna känna sig säkra på att de gör ett hållbart val när de väljer våra produkter.

På senare tid är också källsortering en stor del av vår förvaringsfilosofi. Produkter som Kite, Birdie och Cloud är på väg att bli designikoner och har belönats med flera internationella priser för form och innovativa lösningar.

Du är välkommen att kontakta oss med alla typer av frågor gällande förvaring. Våra säljare och vår 8 personer starka supportgäng älskar att svara på kniviga frågor om förvaring och källsortering.

Vill du besöka något av våra showroom så finns de i Stockholm, Oslo och i Norrköping. I Norrköping har vi också vårt huvudkontor.

Läs mer på www.trece.se

Kontaktuppgifter 

08-54 54 75 60 011-21 14 80  info@trece.se  www.trece.se

TreCe2015_webb.png